stovax-innebygd-peis-gass-og-varmedesign-drobak-akershus

Gi ditt hjem en designpeis som varmer

Stovax er en ledende europeisk produsent av moderne vedpeiser for den kresne forbruker. Riva Studio serien består av 4 innsatser og 2 frittstående modeller. Dette er moderne peiser, og de kjennetegnes av rene linjer, utsøkte detaljer og effektiv forbrenning. Alle modellene er godkjente etter NS3058.

Denne brosjyren er sortert etter peisstørrelse, så din første beslutning er å velge størrelse. Etter modellen Riva Studio 2 finner du modellen Duplex med gjennomsyn.

Riva Studio kombinerer utsøkt design med et flott flammebilde. Med sitt imponerende innsyn til flammene gjennom det store glasset, blir denne peisen raskt boligens midtpunkt.

Peisen gir lite aske og har plass til lange kubber. Varmen reguleres enkelt med et lekkert avtagbart stålhåndtak. Effektiv konveksjonsvarme og høy toppeffekt gjør at denne peisen kan varme store boliger. Bytter du ut en gammel peis, vil du med en Riva Studio oppnå et betydelig redusert vedforbruk.

Som du kan se i denne brosjyren kan utforming, fargevalg og bruk av veggfliser gi deg en helt unik peis.

Les gjerne mer i; Vedpeisbrosjyren

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle