Bilde av granit og kleber peis - Gass & Varmedesign AS - Gasspeis

Granit Kleber er tradisjonsrike klebersteinsovner produsert på Otta i Norge.

En massiv klebersteinsovn gir deg jevn varme hele døgnet.

Klebersteinsovner over 300 kg kan brukes som primær oppvarmingskilde i de aller fleste hjem. Ved å fyre i massive klebersteinsovner, godt og effektivt i 2 timer med ca. 10 kg ved, blir ovnen gjennomvarm og avgir varme i opptil 12 timer. Klebersteinsovner er svært økonomiske i bruk. En klebersteinsovn blir raskt varm med riktig fyringsteknikk. Allerede etter 30 minutter spres varme fra steinen.

Varmegraf

Målinger viser at hele 80–90% av varmen går ut i rommet når man fyrer riktig i en klebersteinsovn. Av den totale varmen som ovnen gir vil halvparten avgis under fyring mens resten lagres i klebersteinen. Etter at ilden er slukket, vil klebersteinen avgi den lagrede varmen fra 5 til 12 timer. På denne måten oppnås et bedre inneklima ved at varmen fordeles over tid. En annen fordel med en klebersteinsovn i forhold til mange andre ovner er at du forbruker mindre ved for å oppnå den samme varmemengden.

Ta gjerne en titt – Granit Kleber katalogen

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle