gazco-gasspeis-gass-og-varmedesign

Varme og karakter

Ingenting skaper en innbydende atmosfære slik som en Gazco gasspeis. Som midtpunktet i ethvert hjem, tilfører en Gazco gasspeis varme og karakter til et rom. Selv om du ikke har en skorstein.

Når du velger en gasspeis, skal du være trygg på at kvalitet og sikkerhet er ivaretatt. Enten du velger en gasspeis med klassisk utseende eller en med moderne design.

Gazco gasspeiser produseres i england og importeres og markedsføres av Tolmer as. peisene møter alle europeiske krav til kvalitet og sikkerhet. alle våre modeller er Ce-merket.

Ingen aske

En gasspeis avgir ikke aske, du slipper å bære ved og i tillegg oppnår du hurtig ønsket temperatur. Et levende flammebilde og en varmende peis skaper en god atmosfære i boligen din. Uten å bruke noe annet enn fjernkontrollen kan du tenne, regulere og slukke peisen.

Du behøver ikke mur- eller stålpipe til en lukket gasspeis. Peisene er direkte ventilert med et dobbelt avgassrør der det innerste røret fører avgassene ut av peisen, mens det ytterste røret tilfører forbrenningen luft utenfra.

DV-røret fra peisen kan føres over tak, men som oftest går røret rett ut gjennom en yttervegg bak peisen.

Lukket forbrenning

En gasspeis med lukket forbrenning kan også styres av en termostat, slik at det alltid er ønsket temperatur i din bolig.

Gasspeisene er beregnet som hovedoppvarming, og kan stå på selv når du ikke er hjemme. en pent montert gasspeis blir fort boligens samlingspunkt på mørke vinterkvelder.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle