faber-gasspeis-gass-og-varmedesign

Den gode samtalen foran peisen

Sammen foran peisen, avslappet og koselig. Med et glass god vin, fin musikk, omgitt av varmen og det flakkende lyset fra de dansende flammene. Samtalen oppstår spontant – om hva som har skjedd i løpet av dagen, hvordan det går på jobben og siste nytt om familie og venner. Gamle historier kan også komme opp – hvilke drømmer dere hadde, ting dere aldri har snakket med andre om, men som det er lett å ta opp i disse trygge, varme omgivelsene. Det er det en peis gjør med mennesker: den holder verden utenfor på avstand og skaper en atmosfære der nærhet og kontakt oppstår spontant, og der dere kan lytte til hverandres fortellinger.
Opplev varmen

Foran peisen kan du fortelle om ferien med venner, lese for barna før leggetid og dele dine dypeste tanker med den du elsker. Noen ganger er ord overflødige – et blikk sier alt. Dere kan bare sitte tause og stirre inn i flammene fordi dere forstår hverandre så godt, selv uten ord. Glødende kjærlighet – hvor kommer den bedre til uttrykk enn foran de blafrende flammene? Det er her du opplever de vakreste øyeblikkene og hvor dere har tid til hverandre. Det er her dere deler opplevelser og historier – fulle av lidenskap, fulle av glød. Det er så mye å fortelle.

Se; Faber gasspeiser 2017

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle